top of page

VESMÍRNÁ MISE - Letní program 2022

Aktualizováno: 4. 4. 2022

Toto léto se mohou Vaše děti vydat na úžasnou vesmírnou misi do vesmíru s naší GENIUS partou - Josefínkou, Vendou, Malým Einsteinem a s jejich roboty E.mou a Kspinem. Budeme cestovat prostorem a časem, setkáme se s mnoha významnými muži našich dějin a zažijeme úžasná dobrodružství.


Parta našich kosmonautů se vydává do vesmíru na tajnou misi. Byli pověřeni prezidentem Země, aby objevovali nové planety a zjistili nové formy života ve vesmíru. Nečekaně cestou vesmírem potkají duhovou bránu, která jim otevře cestu časem.

V každém týdnu děti čeká let raketou tajuplným vesmírem a přistání v jiném časovém úseku planety Země. Zde se setkávají s významnými muži naší historie a ti je budou provázet na jejich týdenních dobrodružstvích. Faraon Tutanchamon kosmonauty zasvětí do tajemství hrobek, s králem Artušem navštíví dobu vzniku velkých legend a s panem Gutenbergem si děti vyrobí tištěnou knihu. Význam elektřiny kosmonautům vysvětlí pan Edison a pak se děti podívají svýma očima do budoucnosti, kde se bude moci uplatnit jejich kreativní myšlení a samy se stanou průkopníky a vynálezci.


Každý budoucí kosmonaut musí projít speciálním vesmírným cvičebním výcvikem NASA, protože při každé cestě nás čeká náročný let ve skafandru a malé raketce.


Za každý absolvovaný týden budou kosmonauti získávat absolventské odznaky. Navíc se můžete těšit i na cachingovou hru, a tak si můžete vesmírné léto užít i s Vašimi dětmi.


Program je v hodný pro děti do 8 let.


Více informací a přihlášení je zde: https://www.genius-school.cz/leto


Nezapomeňte! Vesmír volá a mise si žádá všech odvážných kosmonautů! Těšíme se na Vás!




91 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
GENIUS Logo school a kindergarten-01.jpg
bottom of page