top of page

DEN PRVŇÁČKA

Dnes u nás na Smíchově proběhl teambuilding našich budoucích prvňáčků. Cílem bylo, abychom se všichni společně seznámili a pobavili.


Na budoucí studenty čekala slavnostně nazdobená třída a dárečky na přivítanou. Kromě slavné Rubikovy kostky a tužky EASYgraph, si děti odnesly i speciální pracovní listy, které jsme pro ně vypracovali. V pracovních listech mohou procvičit logiku, matiku, angličtinu, psaní, čtení a představivost. Společně jsme si vyplnili první list, kde se děti měly podepsat a nakreslit sebe a své pocity. Následně prezentovaly svou práci před budoucími spolužáky.

Během dne na děti čekal pestrý program, a to jak uvnitř v prostorách školy, tak i venku na zahradě. Výuka venku a dostatek pohybu je jednou z důležitých součástí programu v naší základní škole. Hrály se logické hry, četlo se, povídali jsme si a zkrátka jsme si den báječně užili.

Každé z dětí má vlastní jedinečnou osobnost a bylo skvělé pozorovat, jak se ve třídě navzájem doplňují a obohacují.

DEN PRVŇÁČKA proběhl v přátelské a příjemné atmosféře a velice nás potěšilo, jak se děti rychle adaptovaly, uvolnily a spolupracovaly. Už se nemůžeme dočkat na první školní den:-).


V první třídě 2021/2022 nám zbývá posledních pár míst. Více informací naleznete zde: https://www.genius-school.cz/zs

29 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
GENIUS Logo school a kindergarten-01.jpg
bottom of page