top of page

💪Nakopněte svoji školu!

Naše základní škola se prezentovala na #vzdělávacím festivalu “Nakopněte svoji školu”. Účast na akcích, které se zabývají budoucností našeho #školství je pro naše školy velice důležitá, protože se na ní chceme aktivně podílet.


Ve dnech 26.-28. února proběh v Litomyšli největší vzdělávací festival v ČR “Nakopněte svoji školu”. Jednalo se o již pátý ročník a #festival se mezitím vyprofiloval jako platforma pro sdílení nejnovějších vzdělávacích trendů. Vyslali jsme proto na akci ředitelku naší ZŠ, Jarmilu Čechovou. Čekala na ni inspirace od zhruba 50 řečníků a lektorů, sdílení s 200 učiteli a řediteli, zážitkové workshopy i návštěvy inovativních škol v Litomyšli.

“Za nejpřínosnější bych označila bloky věnované využití virtuální reality a umělé inteligence přímo ve výuce, čemuž se teď na základní škole hodně věnujeme,” uvedla Jarmila, “ ale velmi přínosné byly také workshopy zaměřené na práci s nadanými dětmi a projektovou výukou.”


Kromě vzdělávacích akcí byl součástí festivalu také #EduMarket - prodejní #veletrh, kde se představovala pedagogická nakladatelství, výukové hry a zážitkové programy, počítačové programy a aplikace. Naše paní ředitelka tak přivezla spoustu materiálů, které bude v nejbližších dnech zařazovat do výuky.



98 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
GENIUS Logo school a kindergarten-01.jpg
bottom of page