top of page

Vzhůru na Gutovku 🚿💧

V pondělí naši předškoláci z GENIUS Strašnice vyrazili na výlet na Gutovku, do božího sportovního areálu, který máme cca. 15 minut chůzí od školky. Areál Gutovka se rozléhá na ploše zhruba 3,5 hektaru a je navržen tak, aby umožnil příjemné vyžití a zajímavé trávení volného času pro celou rodinu, takže pokud jste tam ještě nebyli, určitě s dětmi vyražte na rodinný výlet. Mezi hlavní taháky patří největší venkovní lezecká stěna ve střední Evropě. Pro nás je nejzajímavější unikátní vodní svět a hřiště, na které jsme s dětmi zamířili.


Na hřišti si děti protáhly končetiny a zapracovaly na své fyzičce. Jelikož je v parku pestrá nabídka prolézaček všech druhů, děti nevěděly kam dřív. Pak se přesunuly do vodního světa, kde mohly studovat chování vody a osvojovat si základy fyziky. Vyzkoušely žlaby, vahadla, stoly, pumpy a mnohé jiné herní prvky nabízející zábavu, zvláště pak ve spojitosti s pískem a vodou.

Kromě hřiště a vodního světa nabízí #Gutovka čtyři beachvolejbalové kurty, venkovní lezeckou stěnu největší svého druhu v ČR i ve střední Evropě, hřiště na malou kopanou s exkluzivním trávníkem třetí generace, multifunkční hřiště a velký betonový skatepark. Pro nejmenší návštěvníky je dětské lanové centrum, které si mohou vyzkoušet zdarma pod dohledem rodičů. Za vratnou zálohu je možné zapůjčit sedák, helmu a jistící karabiny. V zimě je k dispozici i kryté kluziště pro hokej a veřejné bruslení. Kluziště v letní sezoně funguje jako in-line plocha a je využíváno pro kolečkové a in-line bruslení.


Výlet byl príma. Vyšlo nám krásné počasí a navíc je dopoledne v parku méně lidí, takže jsme si to moc užili😍.




70 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
GENIUS Logo school a kindergarten-01.jpg
bottom of page