top of page

😴Přespávačka na základní škole

Ve čtvrtek 8.6. si studenti základní školy vyzkoušeli, jaké to je v naší nové škole zůstat i přes celou noc. Speciální program doplněný o spoustu her a zábavy měli připravený již na odpolední družinu a objevovali nejen noční školu, ale i blízké okolí areálu Sokola s přilehlým lesíkem.


Odpoledne děti odstartovaly spoustou her jako například puzzle a story cube. Proběhla i taneční soutěž a další sportovní aktivity, po kterých jim řádně vyhládlo, a tak se vydaly do nedalekého areálu Sokola na parádní večeři a další dávku zábavy. Pořádnou táborákovou atmosféru dotvořila hra na kytaru a pár písniček, které vždy tak krásně ladí s praskáním ohně. Než se děti při opékání buřtů prostřídaly, využily volnou chvíli na prozkoumání nedalekého lesíka. V týdnu si o stromech povídaly ve škole a hned své nově nabyté znalosti využily i v terénu. Nezapomněly ani na další obyvatele lesa a pro skřítky postavily opravdu povedené domečky.

Jak se připozdilo, vydaly se zpět do školy a připravily si pelíšky na spaní. Základní večerní hygiena samozřejmě také nechyběla. Po pohádce na dobré usínání si ještě chvíli povídaly a postupně se vydaly do říše snů. Ráno odstartovaly společnou snídaní.


Akce, jako je přespávačka ve škole, nejen utužuje kolektiv, ale přináší nám i spoustu nových společných zážitků, na které můžeme třeba o prázdninách vzpomínat a o to víc se na sebe těšit v září.


Pyžámkové noci jsou i pravidelnou a oblíbenou aktivitou v našich školkách.


198 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
GENIUS Logo school a kindergarten-01.jpg
bottom of page