top of page
Obrázek autoraPavlína Zuzová

Plavání, bruslení, tanečky ve školním roce 2020/2021

V příštím školkovém roce se můžete těšit na tyto nadstandardní kluby. Více informací a výzvy k přihlášení budeme posílat na začátku školního roku 2020/2021 spolu s rozvrhy. Nadstandardní kluby

PLAVÁNÍ / SWIMMING Kurz plavání, kde se děti naučí základní plavecké způsoby formou her za pomoci instruktorů. 

FOTBALOVÝ KLUB / FOOTBALL CLUB Fotbalový klub nám opět bude zajišťovat Sparťanská fotbalová škola a jejich instruktoři. BRUSLENÍ / ICE SKATING Děti se naučí základní bruslařské techniky – jak se správně rozjet, zatočit i zastavit. Výuka je vedena co nejefektivnější formou v menších skupinkách.

TENISOVÝ KLUB / TENNIS CLUB Nově pro Vás budeme otevírat tenisový klub na blízkých tenisových kurtech. KERAMICKÝ KLUB / CERAMICS CLUB Opět budeme otvírat keramický klub pod vedením zkušené lektorky Dagmar Kmínkové. 

TANEČNÍ KLUB / DANCE CLUB Kurzy moderního tance budou opět zajištěny agenturou InDance.

A samozřejmě nesmí chybět ani oblíbené odpolední kluby, které jsou součástí rozvrhu. UMĚLECKÝ ATELIÉR / CREATIVE ART STUDIO  Čas strávený s hudbou, fantazií, tvořením, dramatickou činností a kreativitou. PŘED ČTENÁŘSKÝ KLUB / MY FIRST READING CLUB Dříve než budeme znát všechna písmena, tak budeme rozvíjet svůj vztah ke knihám a dostaneme se do jejich kouzelného světa. Světa pohádek, příběhů i naučné zábavné literatury. KLUB JUNIOR VĚDEC / LITTLE SCIENTIST CLUB Zajímáme se o svět kolem sebe. Dozvídáme se, jak věci fungují. Čeká nás svět plný objevů! ZELENÝ KLUB / GARDENING CLUB Budeme zkoušet zahradnické pokusy, pěstování, sušení i dekorování rostlin. Naučíme se sázet, přesazovat, okopávat, zalévat. Budeme si opečovávat svůj bylinkový a zeleninový záhon. KLUB MALÝ KUCHAŘ / COOKING CLUB Radost sobě a ostatním uděláme přípravou jednoduchých pokrmů i vymýšlením receptů. Získáme praktické dovednosti v kuchyni, objevíme zdravé stravování, základy správného stolování, a hlavně poznáme mnoho surovin, které často najdeme i na naší zahrádce. SPORTOVNÍ KLUB / SPORTS CLUB Rozvíjíme svůj kladný vztah k pohybu. Různorodou hrou a cvičením se zaměříme na posilování, koordinaci, správné držení těla i naši obratnost. LEGO ROBOT KLUB / LEGO ROBOT CLUB Vysvětlíme si svět kolem nás pomocí robota, kterého si děti mohou samy naprogramovat v jednoduchém prostředí.  Děti se naučí pracovat s Lego stavebnicí i tabletem. Při stavění rozvíjí svou manuální zručnost, kreativitu i fantazii. FRANCOUZŠTINA / FRENCH Seznámení dětí se základy jazyka formou her a zábavy.

82 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Commenti


GENIUS Logo school a kindergarten-01.jpg
bottom of page