top of page

Den šílených účesů 👩‍🎤

Naše škola a školky se zapojily do projektu SCHOOLS UNITED. Projektu, který plánuje nejrůznější netradiční a především bláznivé aktivity pro studenty a učitele, aby zažili školu jinak. U toho samozřejmě nemůžeme chybět😻! Děti a učitelé se na tyto akce moc těší a s nadšením se na ně připravují. A není čemu se divit. Moci přijít v pyžamu či v naškrobeném obleku do školy, nebo si na hlavě nechat vyrůst bláznivý účes, za který by se nestyděla ani Marie Antoinetta, je prostě skvělé zpestření programu.


Den šílených účesů se velice povedl. Viděli jsme přehlídku jednorožců, ptačích hnízd, sladkostí od muffinů po dortíky, rozkvetlé zahrady, zvířátka a nechyběla ani Lucy Lou z Grinche... Obdivujeme nápaditost a velice oceňujeme snahu všech👏!


Během roku nás čeká celkem 9 netradičních akcí, které nás budou provázet celým školním rokem. Máme za sebou Suit-Up Day a Den šílených účesů. Před námi je: Vánoční dobrý skutek, Teplákový den, Den netradičních barev, Retro den, EKO týden, Den bláznivých ponožek, Den naruby.... více o akcích se můžete dozvědět přímo na stránkách zde. Děkujeme SCHOOLS UNITED za skvělý nápad.





198 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
GENIUS Logo school a kindergarten-01.jpg
bottom of page