top of page

🥳 ROZLOUČENÍ SE ŠKOLNÍM ROKEM a zvěřinec ve školce

Aktualizováno: 15. 6. 2021

Minulý týden jsme se slavnostně rozloučili se školním rokem 2020/2021. Našim absolventům byly předány diplomy a všechny děti dostaly vysvědčení.

Ve čtvrtek 10.6. proběhlo v našich školkách slavnostní rozloučení se školním rokem 2020/2021. Děti se mohly těšit z mnoha zábavných her, které pro ně byly připravené. Největším překvapením byla pro děti #minizoo. Děti si mohly pochovat kuřátka, kachňátka, králíčka a malé prasátko. Krmily kozy a malou ovečku. O legraci se postaral retrívr, který honil barevné pentle visící ze stromů. Moc děkujeme http://zverinecnastatku.cz/ za zprostředkování takového zážitku!


Ve školce ve Strašnicích si předškoláci tety Dominiky připravili zábavné vystoupení, které pak předvedli před zvědavými mladšími dětmi a tetami. Za své vystoupení sklidili nadšený potlesk - byli naprosto úžasní. Na mnohé z nich se těšíme na naší základní škole.


Den byl završen slavnostním předáním vysvědčení a absolventských diplomů, kterými jsme se rozloučili s našimi předškoláky. Byla to dojemná chvíle protože mnohé z dětí u nás byly od plínek🥰.







148 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
GENIUS Logo school a kindergarten-01.jpg
bottom of page