top of page

Jsme GENIUS

Aktualizováno: 9. 12. 2019

Před pár minutami jsme spustili nové webové stránky, kde poprvé naše školky budou vystupovat pod společným názvem GENIUS. Nahradí tak náš dlouho používaný název Mateřská škola Josefínka a Vendelínek.


Na tuto chvíli jsme se dlouho připravovali. Deset let naší práce v předškolním vzdělávání nás dovedla až do této chvíle. Stejně jako naše děti rosteme a vyvíjíme se i my.


Naše školka se zaměřuje na rozvíjení potenciálu dětí. Během deseti let fungování školky sestavila Petra Langerová, naše ředitelka a zakladatelka, unikátní vzdělávací koncepci GENIUS MIND, která je nyní kompletní a je systematicky zapojována do našeho programu.


Nově budou naše školky vystupovat pod společným názvem GENIUS, a to ať již jde o školky, jesle či školu.


Představujeme Vám nový název a logo, do kterých se naše školky obléknou. Josefínka a Vendelínek a jejich superkamarádi zůstávají jako průvodci naším vzdělávacím programem.

Na naši historii budeme hrdě navazovat, avšak s ohledem na to, kam se za ty roky kvalitativně posunula naše školka, bylo třeba toto reflektovat i v naší značce, grafice a celkové firemní identitě. Věříme, že jde o krok správným směrem, který nám umožní se dále rozvíjet a plnit naše poslání - dát dětem ten nejlepší start do života.


A ptáte se, proč ta ryba v našem logu?

Jak řekl Albert Einstein: „Každý je génius. Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom, bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná."

Tento citát od známého génia, který byl velkým kritikem běžného vzdělávání, které nedává prostor individualitě jednotlivce, nám naprosto zapadl do naší filozofie vzdělávání. Z tohoto důvodu jsem si zvolili symbol ryby.

45 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
GENIUS Logo school a kindergarten-01.jpg
bottom of page