top of page
Obrázek autoraPavlína Zuzová

GENIUS Olivka

MÁME OBROVSKOU RADOST🤩! Od září 2022 se naše školky rozrostou o třetí pobočku, a to na Praze 4 v Michli. V současné době vyrůstá přímo u areálu Brumlovky překrásná oválná Rezidence Oliva a vedle ní menší oválná budova - Olivka. GENIUS Olivka bude opět nabízet jedinečný vzdělávací bilingvní program, který se zaměřuje na cílený rozvoj potenciálu dětí na základě diagnostiky individuálním přístupem.


Olivka bude jednou z nejkrásnějších mateřských škol v ČR a jistě bude nejmodernější ve věci prostor, konceptu i využití moderních technologií. My máme obrovskou radost z toho, že budeme moci tyto krásné prostory využít pro naši další mateřskou školu a realizovat v nich náš unikátní vzdělávací koncept.


Mateřská škola GENIUS Olivka bude zabírat celé druhé nadzemní podlaží budovy Olivka. Celá budova bude tvořit součást areálu BB Centra i parku Brumlovka a v přízemí budovy se bude nacházet kavárna pro rodiče s dětmi a překvapení pro fanoušky mašinek.


Velice děkujeme Passerinvest Group, že jsme se mohli spolupodílet tvorbě tohoto úžasného projektu, neboť to byla jedinečná zkušenost a velice se těšíme na budoucí spolupráci!


GENIUS Olivka se nachází na křižovatce ulic Hodonínská a Pod dálnicí a je 1,5 kilometru vzdálena od naší nové budovy základní školy v Dolnokrčské ulici, což nám umožní synergii obou provozů. Kapacita nové mateřské školy je 30 dětí.


Pokud byste měli zájem o bližší informace, ozvěte se nám. Prohlídky prostor a den otevřených dveří budeme realizovat na přelomu července a srpna 2022, avšak již nyní Vám můžeme představit vizualizace a koncept. Zápis na školní rok 2022/2023 pro děti od 2 let běží již nyní. Zapsat se můžete zde.


V případě, že jste rodič z jedné z našich školek, tato lokalita je pro Vás dostupnější a rádi byste, aby Vaše dítě (např. sourozenec studenta GENIUS Základní školy) navštěvoval tuto pobočku, napište nám na info@genius-school.cz.


Více informací naleznete na našich webových stránkách https://www.genius-school.cz/genius-olivka.

698 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


GENIUS Logo school a kindergarten-01.jpg
bottom of page