top of page

🐫 Farmapark Soběhrdy - celodenní výlet

V úterý jsme konečně mohli vyrazit na celodenní výlet za dobrodružstvím. Cílem naší cesty byl Farmapark Soběhrdy, což není ledajaký park, ale park plný zvířat a atrakcí.


Děti se v parku mohly stát chovatelem a vyzkoušet si krmit zvířata. Byly potuleni lenivými velbloudy a legrační chvíle přišla, když se snažily uhýbat plivancům nadšených lam. Na farmě žijí zvířata z celého světa. Kromě lam a velbloudů se děti seznámily s africkými Watusi, kamerunskou ovcí i kozou a kravičkou Dahome. Viděly také pštrosy Emu a australské klokánky, ovce Ouessantské, kozlíka Girgentánského, oslíka, nebo kozla Karpatského… zkrátka multikulturní zvířecí společnost.


Kromě zvířat zde bylo velké množství herních prvků a atrakcí od nafukovacích trampolín, pískovišť s bagry, traktůrků, vodního světa a lanového hřiště. Na chvilku si také odpočaly v houpacích sítích, ale opravdu jen na chvilku, protože na odpočívání neměly ani pomyšlení.


Krásná procházka byla přírodní stezkou, kde se děti s radostí brodily uzkým bahnivým potůčkem - což se jim moooc líbilo.


Výlet do Farmaparku Soběhrdy byl opravdu báječný a moc jsme si ho užili!



102 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
GENIUS Logo school a kindergarten-01.jpg
bottom of page