top of page

Ateliérové fotografování ve školce

Děti ve školce se opět na pár minut proměnily v modely a modelky. Začátkem tohoto týdne proběhlo ateliérové focení v naší pobočce ve Strašnicích a začátkem listopadu se chystá i na Smíchově. Kromě krásné vzpomínky pro děti a rodiče, si takto před Vánoci může Ježíšek zajistit i vánoční dárky pro rodinu v podobě kalendářů a dalších dárků s fotografiemi.


Profesionální focení nám již pátým rokem zajišťuje studio Dream School Photo, s.r.o. (dříve DreamArts3, s.r.o.), jedno z nejlepších studií v Čechách, zaměřující se na dětskou a školní fotografii více než 13 let. Jedná se několik nadšených profesionálů a profesionálek s velkým pochopením dětí. Jejich fotografie jsou přesně se souzněním našich školek - moderní, minimalistické, čisté a s důrazem na to, co je opravdu důležité.


Fotografování je bez závazku, fotografie si rodiče objednávají, až když uvidí náhledy. Vznikají společné školní fotografie, kdy jsou děti a pedagogové barevně sladěni do školních barev. Základní škola je focena ve školních uniformách. Následně je možnost individuálního a sourozeneckého fotografování. Děti se mohou fotit v civilním oblečení, ve sportovním, s vánočními motivy a do fotografií je možné přidat i doplňkové tematické dekorace.


Zajištění profesionálního ateliérového fotografování je službou, kterou naši rodiče oceňují a především ještě více ocení za pár let, až děti povyrostou.






177 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
GENIUS Logo school a kindergarten-01.jpg
bottom of page